Lyddesign

En unik identitet til jeres brand

Hvorfor er lyddesign vigtigt for jeres brand?

Lyddesign er en vigtig del af din virksomheds brand og position på markedet. Det er en særligt bindende måde at skabe en top of mind placering på, som ikke udvandes med tiden. Jeres lyddesign vil måske blive genkendt flere årtier efter, I deler det første gang og derfor er det væsentligt, at I gør det rigtig godt, første gang.

Lyddesign er med at gøre din virksomhed mere genkendelig og skabe en relation med forbrugeren på et mere følelsesladet plan. Det er oftest nemmere at genkende en melodi fremfor et logo eller et billede, fordi vi i nutidens digitalsamfund bliver bombarderet med visuelle indtryk hele dagen, hver dag. Rent videnskabeligt er det øvrigt bevist, at vores instinkt fra oldtiden har programmeret vores hjerner til at genkende lyde, som kunne redde os fra potentielt farlige situationer. Derudover er det også bevist at vores koncentrationsevne har været jævnt faldende siden år 2000. Ifølge en undersøgelse fra Microsoft i 2015, kan en helt almindelig person kun holde koncentrationen i 8 sek, hvilket må tilskrives den øgede digitalisering af vores hverdag. Et sjovt fact er at en guldfisk kan holde koncentrationen i 9 sek.

Lyd kan bedre nå forbrugerens underbevidsthed, og det er netop denne underbevidsthed der bestemmer 85 % af daglige beslutninger.

Derfor giver det faktisk mere mening at investere i lyddesign end visuelt design langt hen af vejen.

Alle kan genkende melodier fra store brands som McDonalds og Danske Spil og forbinder med det samme lyden og virksomheden og med et har man top of mind placeringen hos sin målgruppe. Lyddesign vil altid være en enormt vigtig og stor del af virksomheders eksterne kommunikation og brand.

Hvad får i med lyddesign fra Lydstudiet.com ?

Hos Lydstudiet.com er vi specialister i lyddesign og kan hjælpe din virksomhed med at udforme en unik og let genkendelig lyd identitet, som passer perfekt til jeres brand. Med hjælp fra start til slut sikres du et fuldkomment og gennemført slutprodukt, som du kan skabe værdi med i mange årtier. I modsætning til visuelt design som forældes med tidernes tendenser, vil lyden for evigt være et bæredygtigt og solidt element i enhver virksomheds identitet. Med en lyd identitet fra os, kan du være sikker på, at jeres virksomhed bliver letgenkendeligt og skiller sig ud fra mængden. En unik lydidentitet kan potentielt blive en så stor del af jeres brand, at I fremover ikke vil skulle gøre ret meget andet end at tilføje den i jeres markedsføringsmateriale. Da dette er en blivende del af jeres brandingprofil, ved vi hvor vigtigt det er få sammensat det helt rette lyddesign fra starten. Det bedste er at få lavet et tidsløst og simpelt lyddesign og det har vi erfaring med hos Lydstudiet.com. Vi går højt op i, at du får hvad du mangler og ønsker samtidigt, at vi kan rådgive dig til den mest optimale løsning for din virksomhed på langt sigt. Hvis du vil være sikker på, at jeres brand bliver genkendt, selv uden at blive set, så bør du vælge Lydstudiet.com til at levere jeres lydlogo. Vi står også gerne for resten af jeres lydløsning og vil uanset hvilket produkt du vælger yde rådgivningsservice og løsninger af højt kvalitetsniveau.

Jingles lavet af Lydstudiet.com

Kontakt Lydstudiet.com

Udfyld nedenstående formular og du hører fra os indenfor 12 timer.

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Lydstudiet.com, der løste opgaven til min fulde tilfredshed.
Lis Sørensen
Lis Sørensen
Sangerinde