Musikstudiet hvor kvaliteten er i orden hver gang

Hos Lydstudiet.com får du det perfekte musikstudie alle former for professionel musikproduktion.

Et musikstudie af højeste kvalitet

Du kan være helt sikker på, at den lyd vi leverer i vores musikstudie er af højeste kvalitet uden kompromisser. Vi har hos Lydstudiet.com et professionelt musikstudie, med en sammensætning af forskelligt musikudstyr, der kan løfte en hvilken som helst opgave til et hvilket som helst formål.

Vi garanterer en professionel oplevelse i vores musikstudie hvor du vil føle dig tilpas og tryg når du arbejde med din lydopgave. Vi står klar med sparring, funktionel hjælp og kan desuden et trick eller to når det kommer til lyd. Vi vil altid hjælpe og svare på de spørgsmål som måtte opstå undervejs.

Anders, som er indehaver af Lydstudiet.com, har 15 års erfaring med produktion af musik og lyd, og har arbejdet sammen med nogle af Danmarks dygtigste artister og kunstnere. Anders har altid haft stor interesse i at skabe musik og har en uddannelse fra Rytmisk Musikkonservatorium. Du kan være helt tryg når du vælger os til at varetage din lydopgave, da vi arbejder efter nogle yderst professionelle procedurer i vores musikstudie, der sikrer det bedste resultat hver gang.

Hos Lydstudiet.com ved vi, at musik handler om at videreformidle en bestemt følelse eller stemning, og at det kræver de helt rigtige omgivelser og en afslappet atmosfære, hvis man skal performe autentisk og på et højt niveau.

Vi er et musikstudie hvor kreativiteten altid sættes i fokus, da vi mener, at det er dine kvaliteter, der skal frem i den lyd vi producerer til dig. Vi ligger centralt i dejlige omgivelser, med alt hvad du kunne få brug for, som kunde i et moderne og professionelt musikstudie.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi kan hjælpe dig med musikproduktion til din sang, enten ud fra en skitse som du har lavet eller helt fra scratch. Vi kan blandt andet lave musikproduktion med trommer, bas, blæsere, guitar, kor, og keyboardspor. 

Vi assisterer dig i øvrigt med produktion af demoer. I praksis lytter vi din demo igennem og kommer med et bud på hvad der kan gøres bedre i forhold til lydkvaliteten. Vi lytter på vokaler og instrumentering, derudover vurderer vi hvordan kompositionen fungerer i sin helhed. Det kan eksempelvis være, at der er stykker i sangen eller demoen, hvor der er plads til forbedringer musikalsk eller vokalt. Vi er ærlige i vores kommunikation og kommer gerne med konstruktiv kritik, fordi det vigtigste for os er, at du kommer hjem med en gennemført og godt produkt.

Hvis du har brug for backtracks har vi også kompetencer her. Vore backtracks leveres med fuld instrumentering til solister og aftalt instrumentering til bands, der mangler lidt ekstra fylde og detalje til deres sange.

Hos Lydstudiet.com arbejder vi både med helt nye artister samt ældre og mere erfarne kunstnere. Vi forstår, at det kan være grænseoverskridende at skulle leverer musikalsk og derfor har vi stor tålmodighed og forståelse for dig som person. Desuden kan vi en hel del i et musikstudie og derfor vil der være værdifuld vejledning at hente, hvis du ikke endnu er en garvet musiker. Vi sørger altid for at leverer den bedste hjælp vi kan og bidrager gerne til dine personlige musikalske kompetencer, hvis du har brug for det.

VIL DU HØRE HVAD VI KAN GØRE FOR DIG?