Hele Danmarks lydstudie

Lydstudiets fornemmeste opgave er at levere et fantastisk resultat, hurtigt og indenfor budgettet. Der er ikke nogle fordyrende mellemled, til gengæld er der adgang til det nyeste udstyr af allerhøjeste kvalitet.

Musik handler om følelser. For at kunne få dem ud, kræver det at omgivelserne og stemningen er i top. Jeg er altid i godt humør og går meget op i du får en god og mindeværdig oplevelse.

Lydstudiet lever efter mottoet “Kunden har altid ret”. Studiet ligger centralt og i super hyggelige omgivelser, med alle de faciliteter du har brug for som kunde i et moderne professionelt lydstudie.

6-1200x800-2-1.jpg
Afspil video
Lydstudiet

Anders Steen Hansen – ejer af Lydstudiet.com

Jeg, Anders Steen Hansen står bag Lydstudiet.com. Jeg er 36 år, uddannet pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2006. Som pianist har jeg bl.a. spillet med Rasmus Seebach, Burhan G, Christopher, Mads Langer og Sanne Salomonsen. Derudover har jeg medvirket i en del tv programmer såsom Go’ Morgen Danmark, Aftenshowet og har igennem en fast årrække været tilknyttet X Factor programmerne.

Jeg har altid haft en stor interesse i at skabe musik. Derudover har jeg har en stor interesse for teknologi, og har altid været interesseret i at møde nye mennesker. Nogle af disse mennesker har jeg givet en hjælpende hånd med deres projekter, og det er spændende at følge, hvad de hver især har kunne drive det til.

Jeg har brugt de sidste 15 år på at producere musik i mit lydstudie for andre, og glæder mig til at hjælpe dig videre med dit projekt.

VIL DU HØRE HVAD VI KAN GØRE FOR DIG?

VI TÆNKER PÅ MILJØET OG DERFOR ER VORES HJEMMESIDE CO2 NEUTRAL