TV Jingles

Vi producerer catchy kendingsmelodier til TV

Skal du have lavet en TV Jingle?

Hos Lydstudiet har vi god erfaring med at producere jingles og baggrundsmusik til TV-programmer. Stemningen i jinglen/musikken skal matche programmet, så vi går selvfølgelig i dybden og laver vores research inden start. Jingles / kendingsmelodier er et musisk logo for et TV-program, og er med til at byde seeren velkommen. Det skal være iørefaldende og genkendeligt, så seeren føler sig underholdt og husker melodien fra uge til uge.
Afspil video
Afspil video

Klar til TV

Når du/I bestiller en produktion hos Lydstudiet.com, så sørger vi for det hele: komposition, indspilning og mix. Jinglen vil efterfølgende være klar til brug, og du er garanteret et godt samarbejde igennem hele processen.

Baggrundsmusik

Udover selve jinglen til et nyt program, producerer vi naturligvis også baggrundsmusikken, der igennem programmet, kan skabe den rigtige stemning.

Baggrundsmusik kan både fungere med afsæt i jinglen – så genkendeligheden er intakt igennem hele programmet, eller vi kan komponere unikke musikstykker, der passer til handlingen.

Vi laver underlægningsmusik til både TV-programmer og reklamespots til TV, radio og internet m.v., så kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

 

 

Anders Steen Hansen

Er du på udkig efter en komponist og producer til jeres næste TV jingle/kendingsmelodi, så kontakt Anders Steen Hansen hos Lydstudiet.com i dag.

Anders er uddannet pianist fra Det Rytmiske Musikkonservatorium, og har stor erfaring som både musiker, og som manden bag mixerpulten i studiet.

KONTAKT OS

Har du brug for et tilbud til en konkret opgave, så anvend formularen herunder

Spørgsmål ?
Skriv eller ring til os

Strandgårdsvej 21
4600 Køge

71992316
book@lydstudiet.com