INDSPIL EN SANG HOS OS

VIRKSOMHED

Hurtige fakta vedr. en sang indspilning for virksomheder

  • 90 minutters varighed
  • 4000 kr ex. moms, op til 12 personer.
  • MP3 sendes inden I er ude ad døren
  • CD inkluderet hvis den ønskes

“Indspil en sang” er en fed måde at ryste medarbejderne sammen på. Der er en afslappet stemning under indspilninger med masser af grin, hvilket gør at vi får folk ud af deres comfortzone og om bag mikrofonen.

“Indspil en sang” for virksomheder, er en fantastisk mulighed for at skabe et godt og brugbart produkt – og at have det sjovt samtidigt.

Anders – jeres producer vil byde jer velkommen i hyggelige rammer. Her blive alle sat ind i hvad der skal ske og vi går derefter i gang med at indspille.

I sommerperioden er det muligt at benytte vores terrasse mens der indspilles.

Der bliver sat 60 min af til decideret indspilning. Vi deler jer ind i nogle grupper af 4 personer, som så synger omkvædet ind en del gange indtil det lyder som et kæmpe kor.

Når vi har brudt isen her, finder vi 1-2 solister som indsynger versene. Anders hjælper gerne til, hvis det skulle være nødvendigt.

Når sangen er indspillet, bruger vi 30 minutter på at redigere indspilningerne og få niveauerne på plads, så vi har et færdigt nummer.

Hvis det ønskes kan vi også brænde en CD med resultatet. Det færdige resultat sendes som MP3 inden i er ude af døren, så det kan afspilles med det samme.

Hvis I skal videre til andre aktiviteter har I dermed mulighed for at afspille nummeret, for at højne stemningen og sammenholdet på dagen.

VORES KUNDER ELSKER OS

Klik på et af logoerne for at læse vores 5 stjernede anmeldelser

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller brug for et tilbud

Så kan du skrive til os her

Vi svarer indenfor 24 timer