Indspil en sang hos lydstudiet .com

indspil en sang

INDSPIL EN SANG

TIL POLTERABEND

Polterabend

Op til 10 pers
kr 1300 Inkl. moms, 60 Min
  •  

“Indspil en sang” er et sikkert hit på en polterabend, og her kan den kommende brud blive musikstjerne for en dag.

Anders – jeres producer vil byde jer velkommen i hyggelige rammer, og I kan selv vælge, om brud eller gom skal synge solo, eller om dele – eller hele sangen skal synges i fællesskab.

INDSPILNINGEN

Der er sat 60 min af pr. polterabend.
Selve indspilningen foregår i højeste kvalitet og tager 50 minutter. Vi anbefaler at indspille 2 sange på de 50 min. Det lyder måske ikke af meget, men tiden går rigtigt hurtigt. De fleste er uvante med at stå foran en mikrofon, så der går hurtigt 5-10 min inden bruden / brudgommen slapper af og vi kan komme igang med indspilningen. Det vigtigste for os er at I får en oplevelse med højt humør og masser af god stemning, så er det knap så vigtigt om resultatet er godt nok til at blive udgivet på Spotify.

EFTER INDSPILNINGEN

Når sangen er indspillet, bruger vi 10 min på at klippe/klistre det hele sammen. Hvis det ønskes kan vi også brænde en CD med resultatet. Det færdige resultat sendes som MP3 inden i er ude af døren, så det kan afspilles når I er videre rundt på jeres polterabend. Der er også en del der bruges sangen som en del af et indslag til brylluppet.

Forretningsfolk hos Lydstudiet.com

INDSPIL EN SANG

VIRKSOMHEDER

Virksomhed

Op til 10 pers
kr 4000 Ex. moms, 90 Min
  •  

Står den på teambuilding i virksomheden, eller vil I indspille en sang der skal formidle jeres værdier?

“Indspil en sang” for virksomheder, er en god mulighed for at skabe et godt og brugbart produkt – og at have det sjovt samtidigt.

PROCESSEN

Uanset om jeres sang skal tjene et seriøst formål, eller om det er for blive “rystet sammen”, så lad os tage en uforpligtende dialog om mulighederne.

Vi har stor erfaring i hele processen – fra selve sangskrivningen til instruktion, instrumentering og finpudsning (mix) af produktet.

ORIGINAL, COVER ELLER SOUND-ALIKE

Hvis det er indspilning af en sang i forbindelse med teambuilding, så kan indspilning af et cover være det rigtige valg.

Hvis det derimod skal bruges i mere seriøse sammenhænge, kan der både skrives en helt original sang, eller vi kan lave en sound-alike.

indspil en sang

INDSPIL EN SANG

FØDSELSDAGEN

Fødselsdag

Op til 10 pers
kr 1300 Inkl. moms 60 Min
  •  

Gør børnefødselsdagen til et kæmpe hit, og få indspillet en valgfri sang i højeste kvalitet.

Det kan være en klassisk fødselsdagssang ellers er der mulighed for at indsynge fødselarens yndlingssang.

Måske vil barnet synge solo – med kor fra de øvrige gæster, eller måske skal det være en stor fællessang. Det er helt op til jer – og ikke mindst hovedpersonen.

INDSPILNING I HYGGELIGE RAMMER

Lydstudiet ligger i hyggelige rammer, og Anders – jeres producer, har stor erfaring med børn – både privat og i forbindelse med mange år som pianist i et stort børnekor.

MGP-STJERNE FOR EN DAG

Indspil en sang til børnefødselsdagen, og få stort og langvarigt minde som popstjerne for en dag.

Vi garanterer en god oplevelse, og ikke mindst et vellydende produkt!

VIL DU HØRE HVAD VI KAN GØRE FOR DIG?

Indspil en sang

Der kan være rigtigt mange årsager til at indspille en sang – måske er du en upcoming artist med brug for demoer eller måske mangler du og dine veninder en ekstraordinær oplevelse til polterabenden. Uanset hvad tilfældet er Lydstudiet.com udstyret til at støtte dig gennem hele processen, så den bliver både afslappet, hyggelig og let.

Vores kompetente medarbejdere rådgiver dig ærligt og hjælpsomt med henblik på at skabe det bedst mulige resultat, uanset hvad du søger at skabe. Det fantastiske ved at være omringet af mennesker med ekspertise indenfor området er, at processen lettes og accelereres. Man bruger mindre tid på afventning og mere tid på musik, så der holdes koncentration og fokus på det, der er vigtigt.

Om resultatet lever op til dine forventninger eller ej, ved kun du og derfor opfordrer vi på det stærkeste til, at dialogen fortsætter hele vejen til den færdige og tilfredsstillende produktion. Selvom der er forskel børnefødselsdagens ønsker og virksomhedens krav går Lydstudiet.com rigtigt langt for at sikre den gode oplevelse, den bedste service og ultimativt en køreklar produktion.

Desuden kan Lydstudiet.com bistå med alt det bedste udstyr, der lever op til de nyeste standarder indenfor musikbranchen. Dette udstyr  er af høj kvalitet, og det sikrer et professionelt resultat, hvor detaljerne trænger flot igennem i harmoni med resten af produktionen. Det vanskelige ved at indspille en sang er ofte, at tiden i studiet er begrænset og den udfordring kan være svær at undgå med et begrænset budget. Derfor anbefaler vi hos Lydstudiet.com, at du kommer velforberedt og øvet. På den måde er der meget bedre chancer for at nå det aftalte, indenfor den tidsramme der er sat af til indspilningen. Du er mere end velkommen til at bruge os til sparring og rådgivning i forløbet op til indspilningen, så du undgår overraskelser og forsinkelser. Vores ypperste mål er at du får en god oplevelse og kommer herfra med et resultat, du kan være stolt af.

Manley Ref C I Lydstudiet.com
Anders Steen Hansen I Lydstudiet.com