Mix af musik

Professionel mix af musik i høj kvalitet

Mix af musik – til den lyd du drømmer om

Hvis du kæmper med at få din musik til at lyde som det du drømmer om, kan vi hjælpe dig. Du har måske ikke nok punch i dine trommer, du kan ikke få vokalen til at sidde rigtigt i mixet, dit mix føles ikke bredt, lyder billigt osv.

Vi har stor erfaring i at mixe, og et godt mix kan forvandle en god sang til en fantastisk sang. Vi kan gøre meget for at optimere lyden. Alt fra generel optimering og justering, til det rigtige valg af plugins – og hvis det er nødvendigt, kan vi også udskifte trommelyde og keyboardlyde.

Lydstudiet tilbyder speak, lydbranding, lyddesign, musikproduktion og vokalindspilning

Har du præferencer i forhold til lyd og mix?

Inden vi starter et mix, beder vi om at I sender et par sange som vi kan bruge til reference. Så ved vi i hvilken retning musikken skal hen. Derefter ligger vi en fælles plan og et budget for opgaven. Det skal understreges at vi ikke kan få en soveværelse optagelse til at lyde en million, men vi kan gøre rigtigt meget.

Kontakt Lydstudiet.com

Har din musik brug for ekstra saft og kraft, for mere bredde – og for i det hele taget at lyde så godt som muligt?

Hos Lydstudiet.com vil du opleve et professionelt samarbejde, udstyr der er state-of-the-art og stor know-how til hvad der virker, så dit mix vil levere varen. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde i studiet!

 

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Lydstudiet.com, der løste opgaven til min fulde tilfredshed. En stor fornøjelse at arbejde sammen med Lydstudiet.com. Super produktiv og tjekket, jeg kan kun anbefale dem.
Kristian Gintberg
Kristian Gintberg
Vært på Ramasjang