Reklamespots til TV & radio

Reklamespots til TV, radio og internet med musik og speak i høj kvalitet

Lyd til jeres reklamespots

Lydstudiet.com kan levere hele lydsiden til jeres kommende reklame. Vi tilbyder både indspilning af speak og lyddesign i højeste kvalitet.. Alt bliver naturligvis skræddersyet til jeres kampagne, så vi er sikre på at ramme målgruppen, og vi bliver ved med at arbejde indtil I er 100% tilfredse.

Udover selve musikdelen, råder vi også over et stort bibliotek med lydeffekter, så vi kan klare alle ønsker.

Radiospots

Radiospots på kommercielle radiokanaler er en meget effektiv måde, at ramme en bred målgruppe på. I vores lydstudie producerer vi radiospots, med lækkert lyddesign og professionelle speakere, og vi leverer naturligvis det hele, så det er klar til brug – til meget fordelagtige priser.

Reklamemusik til TV og internet

Vi laver naturligvis også reklamemusik til TV og internetbaserede reklamer. Her går vi altid efter at ramme den rette stemning, og skabe en genkendelighed der gør, at forbrugeren forbinder lyd og musik med produktet, og husker det fremover. Her kan vi naturligvis også tilbyde vores dygtige speakere, og vi har et godt udvalg af gode stemmer, så tag et kig og lyt i vores speaker katalog.

Lydstudiet tilbyder speak, lydbranding, lyddesign, musikproduktion og vokalindspilning

Prøv at hør nogle af de andre stemmer vi arbejder sammen med.
– se vores SPEAKER KATALOG

Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Lydstudiet.com til mit talkshow. De er altid i godt humør, imødekommende, professionelle til fingerspidserne, og ikke mindst klar med supergode løsninger under tidspres.
Michael Meyerheim
Michael Meyerheim
TV vært
Lydstudiet

Hør mere om reklamespots

Er lyd til reklamespots det du lige mangler, og vil du gerne høre mere, så kontakt Anders Hansen fra Lydstudiet.com i dag. Uanset om du har en konkret plan – eller det stadig kun er på idé-niveau, så bliver du hjulpet videre i processen hos Lydstudiet.com.