SPEAK / VOICE OVER TIL DIN REKLAME

Stemmen til din reklame

Det er vigtigt at finde den helt rigtige stemme når der skal laves voice-over, uanset om det er til nettet, biograf, radio eller TV, da dette har stor indflydelse på hvordan jeres reklame modtages.

Stemmen skal passe til jeres brand og koncept og i øvrigt til hvordan I som virksomhed ønsker, at kommunikere med jeres målgruppe. Det er essentielt, at jeres voice over bliver lavet i et professionelt lydstudie, så kvaliteten afspejler professionalisme og kvalitet. Årsagen bag, er at jeres brand fremadrettet vil blive associeret med netop denne lyd.

Når I vælger speaker til jeres voice over, er det altid en rigtig god idé at finde en stemme som jeres målgruppe på en eller anden måde kan identificere sig med. For eksempel, vil det oftest være bedst at vælge en yngre kvinde som speaker, hvis jeres primære målgruppe er kvinder i aldersgruppen 18-35 år. Desuden kan man overveje faktorer som dialekt, alder og stemmeføring, da disse også spiller ind på modtagerenes opfattelse af jeres brand. Det er vigtigt, fordi det skaber tillid blandt jer og jeres målgruppe og endda kan skabe tilhørsforhold. Alle ovenstående antagelser afhænger i høj grad af vinklen i markedsføringen og budskabet om jeres brand.  

Vi ved godt, hvor uoverskueligt det kan være at søge efter den rette service og derfor er vi hos Lydstudiet.com, altid klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette speaker til jeres voice over og rådgiver ligeledes meget gerne omkring valget.

[wolf_playlist id="1012067"]

Voice Over

Vi arbejder kun sammen med de bedste speakere. Vi laver hovedsageligt danske speaks, men vi har mulighed for at lave det på alle sprog.

Lydstudiet.com leverer speak / voice over til reklamer der bruges på internettet, biograf, radio & tv. Derudover leverer vi også speaks til lydbøger og app’s. Det er vigtigt at finde den stemme, der matcher jeres målgruppe og overordnede koncept. Vi har dog, for overskuelighedens skyld, valgt kun at vise de mest bookede stemmer her. Vi har over 50 andre stemmer til rådighed, så tøv ikke med at kontakte os – vi har stemmen I skal bruge.

I vil altid få tilsendt en stemme-prøve før en evt. aftale indgås. Vi har noget af det allerbedste optage udstyr på markedet og et helt dødt optage rum, dette sikrer jer et top professionelt resultat hver gang.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller brug for et tilbud

Så kan du skrive til os her