SPEAK / VOICE OVER TIL DIN REKLAME

Stemmen til din reklame

Det er vigtigt at finde den helt rigtige stemme når der skal laves voice-over, uanset om det er til nettet, biograf, radio eller TV, da dette har stor indflydelse på hvordan jeres reklame modtages.

Stemmen skal passe til jeres brand og koncept og i øvrigt til hvordan I som virksomhed ønsker, at kommunikere med jeres målgruppe. Det er essentielt, at jeres voice over bliver lavet i et professionelt lydstudie, så kvaliteten afspejler professionalisme og kvalitet. Årsagen bag, er at jeres brand fremadrettet vil blive associeret med netop denne lyd.

Når I vælger speaker til jeres voice over, er det altid en rigtig god idé at finde en stemme som jeres målgruppe på en eller anden måde kan identificere sig med. For eksempel, vil det oftest være bedst at vælge en yngre kvinde som speaker, hvis jeres primære målgruppe er kvinder i aldersgruppen 18-35 år. Desuden kan man overveje faktorer som dialekt, alder og stemmeføring, da disse også spiller ind på modtagerenes opfattelse af jeres brand. Det er vigtigt, fordi det skaber tillid blandt jer og jeres målgruppe og endda kan skabe tilhørsforhold. Alle ovenstående antagelser afhænger i høj grad af vinklen i markedsføringen og budskabet om jeres brand.  

Vi ved godt, hvor uoverskueligt det kan være at søge efter den rette service og derfor er vi hos Lydstudiet.com, altid klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette speaker til jeres voice over og rådgiver ligeledes meget gerne omkring valget.

Voice Over

Vi arbejder kun sammen med de bedste speakere. Vi laver hovedsageligt danske speaks, men vi har mulighed for at lave det på alle sprog.

Lydstudiet.com leverer speak / voice over til reklamer der bruges på internettet, biograf, radio & tv. Derudover leverer vi også speaks til lydbøger og app’s. Det er vigtigt at finde den stemme, der matcher jeres målgruppe og overordnede koncept. Vi har dog, for overskuelighedens skyld, valgt kun at vise de mest bookede stemmer her. Vi har over 50 andre stemmer til rådighed, så tøv ikke med at kontakte os – vi har stemmen I skal bruge.

I vil altid få tilsendt en stemme-prøve før en evt. aftale indgås. Bruger I altid den samme speaker og har kun brug for en optagelse af denne, klarer vi selvfølgelig også det. Vi har noget af det allerbedste optage udstyr på markedet og et helt dødt optage rum, dette sikrer jer et top professionelt resultat hver gang.

 1. Anders H 0:18
 2. Kasper S 0:45
 3. Henrik S 0:12
 4. Bosse H 0:11
 5. Lasse H 0:37
 6. Uk Mand 0:26
 7. Us Mand 0:38
 8. Christel E 0:41
 9. Claudia 0:37
 10. Mille 0:29
 11. Grete T 1:00
 12. Christina L 1:06
 13. Uk Kvinde 0:30
 14. Us Kvinde 0:23

KONTAKT OS

Har du brug for et tilbud til en konkret opgave, så anvend formularen herunder

Spørgsmål ?
Skriv eller ring til os

Strandgårdsvej 21
4600 Køge

71992316
book@lydstudiet.com

Hvad får du når du bestiller voice over hos Lydstudiet.com ?

Når du vælger vores service er du sikret, at de aftalte deadlines altid bliver overholdt, at kommunikationen er åben og ærlig samt, at rådgivningen er kompetent. Desuden kan du stole på at Lydstudiet.com altid leverer voice over af høj kvalitet og samtidig tager dine ønsker og vurderinger seriøst i arbejdsprocessen. I øvrigt lover vi fuldkommen prisgennemsigtighed og viger aldrig væk fra den først aftalte pris. Således undgår du pludselige ekstraomkostninger.

 

Vi har stor erfaring med produktion af voice over og vi går langt for vores tætte dialog med kunden, så vi kan være sikre på at levere et produkt, vi kan være stolte af og som giver kunden værdi. For os er det vigtigste, at du går herfra med en følelse af at være blevet hørt og med et smil på læben. Vi ønsker ligeledes, at du rent praktisk kan bruge dit færdige produkt og, at det virker i den sammenhæng du havde forestillet dig, hvorfor vi bruger mange kræfter på, at forstå dig og den modtager, du skal kommunikere dit brand til.

 

Hvis ovenstående har vækket din interesse, hører vi meget gerne fra dig.

Uredigeret eller klar til brug

Speak’en kan leveres som en rå optagelse eller fuldstændig færdig redigeret og klar til brug alt efter ønske. Vi har selvfølgelig også styr på hvis optagelsen skal leveres i et bestemt loudness format som f.eks Ebu R 128.

SPEAK / VOICE OVER

PRISERNE STARTER FRA
kr 1500
 • EX. MOMS