Indspil en sang hos lydstudiet.com i KØGE

- til polterabends, virksomheder, fødselsdage og meget mere

indspil en sang

INDSPIL EN SANG

TIL POLTERABEND

POLTERABEND

Op til 10 pers
kr 1300 Inkl. moms, 60 Min
  •  

“Indspil en sang” er et sikkert hit på en polterabend, og her kan den kommende brud blive musikstjerne for en dag.

Anders – jeres producer vil byde jer velkommen i hyggelige rammer, og I kan selv vælge, om brud eller gom skal synge solo, eller om dele – eller hele sangen skal synges i fællesskab.

INDSPILNINGEN

Der er sat 60 min af pr. polterabend.
Selve indspilningen foregår i højeste kvalitet og tager 50 minutter. Vi anbefaler at indspille 2 sange på de 50 min. Det lyder måske ikke af meget, men tiden går rigtigt hurtigt. De fleste er uvante med at stå foran en mikrofon, så der går hurtigt 5-10 min inden bruden / brudgommen slapper af og vi kan komme igang med indspilningen. Det vigtigste for os er at I får en oplevelse med højt humør og masser af god stemning, så er det knap så vigtigt om resultatet er godt nok til at blive udgivet på Spotify.

EFTER INDSPILNINGEN

Når sangen er indspillet, bruger vi 10 min på at klippe/klistre det hele sammen. Hvis det ønskes kan vi også brænde en CD med resultatet. Det færdige resultat sendes som MP3 inden i er ude af døren, så det kan afspilles når I er videre rundt på jeres polterabend. Der er også en del der bruges sangen som en del af et indslag til brylluppet.

Forretningsfolk hos Lydstudiet.com

INDSPIL EN SANG

FOR VIRKSOMHEDER

VIRKSOMHED

Op til 10 pers
kr 4000 Ex. moms, 90 Min
  •  

Står den på teambuilding i virksomheden, eller vil I indspille en sang der skal formidle jeres værdier?

“Indspil en sang” for virksomheder, er en god mulighed for at skabe et godt og brugbart produkt – og at have det sjovt samtidigt.

PROCESSEN

Uanset om jeres sang skal tjene et seriøst formål, eller om det er for blive “rystet sammen”, så lad os tage en uforpligtende dialog om mulighederne.

Vi har stor erfaring i hele processen – fra selve sangskrivningen til instruktion, instrumentering og finpudsning (mix) af produktet.

ORIGINAL, COVER ELLER SOUND-ALIKE

Hvis det er indspilning af en sang i forbindelse med teambuilding, så kan indspilning af et cover være det rigtige valg.

Hvis det derimod skal bruges i mere seriøse sammenhænge, kan der både skrives en helt original sang, eller vi kan lave en sound-alike.

indspil en sang

INDSPIL EN SANG

TIL BØRNEFØDSELSDAGEN

FØDSELSDAG

Op til 10 pers
kr 1300 Inkl. moms 60 Min
  •  

Gør børnefødselsdagen til et kæmpe hit, og få indspillet en valgfri sang i højeste kvalitet.

Det kan være en klassisk fødselsdagssang ellers er der mulighed for at indsynge fødselarens yndlingssang.

Måske vil barnet synge solo – med kor fra de øvrige gæster, eller måske skal det være en stor fællessang. Det er helt op til jer – og ikke mindst hovedpersonen.

INDSPILNING I HYGGELIGE RAMMER

Lydstudiet ligger i hyggelige rammer, og Anders – jeres producer, har stor erfaring med børn – både privat og i forbindelse med mange år som pianist i et stort børnekor.

MGP-STJERNE FOR EN DAG

Indspil en sang til børnefødselsdagen, og få stort og langvarigt minde som popstjerne for en dag.

Vi garanterer en god oplevelse, og ikke mindst et vellydende produkt!

VIL DU HØRE HVAD VI KAN GØRE FOR DIG?