Indspil en sang – 1

Indspil en sang hos lydstudiet.com
I KØGE

VORES KUNDER ELSKER OS

Vi har udelukkende 5 stjernede anmeldelser på nettet

Vi håber vi kan føje dig til listen en dag

POLTERABEND

Hurtige fakta vedr. en polterabend indspilning

  • 60 minutters varighed
  • 1300 kr op til 10 pers, 50 kr pr. person udover
  • MP3 sendes inden I er ude ad døren
  • Ønskes der en CD koster det 50 kr pr. CD

“Indspil en sang” er et sikkert hit på en polterabend, og her kan den kommende brud / brudgom blive musikstjerne for en dag.

Anders – jeres producer vil byde jer velkommen i hyggelige rammer. Her blive alle sat ind i hvad der skal ske og vi går derefter i gang med at indspille med hovedpersonen.

I sommerperioden er det muligt at benytte vores terrasse mens der indspilles.

Selve indspilningen foregår i højeste kvalitet og tager 50 minutter. Vi anbefaler at indspille 2 sange på de 50 min. Det lyder måske ikke af meget, men tiden går rigtigt hurtigt. De fleste er uvante med at stå foran en mikrofon, så der går hurtigt 5-10 min inden bruden / brudgommen slapper af og vi kan komme igang med indspilningen. Det vigtigste for os er at I får en oplevelse med højt humør og masser af god stemning, så er det knap så vigtigt om resultatet er godt nok til at blive udgivet på Spotify.

Når sangen er indspillet, bruger vi 10 min på redigering, så vi får det bedste fra de indspilninger vi har.

Hvis det ønskes kan vi også brænde en CD med resultatet. Det færdige resultat sendes som MP3 inden i er ude af døren, så det kan afspilles når I er videre rundt på jeres polterabend. Der er også en del der bruger sangen som en del af et indslag til brylluppet.

Under indspilningen har I mulighed for at benytte vores helt nye hyggelige træterrasse. 

DETTE GØR AT ALLE KAN HYGGE SIG UNDER HELE INDSPILNINGEN.

NÅR DU IKKE INDSPILLER BAG MIKRoFONEN ER DER RIG MULIGHED FOR HYGGESNAK VED BORDENE.

VIRKSOMHED

Hurtige fakta vedr. en sang indspilning for virksomheder

  • 90 minutters varighed
  • MP3 sendes inden I er ude ad døren
  • CD inkluderet hvis den ønskes

“Indspil en sang” er en fed måde at ryste medarbejderne sammen på. Der er en afslappet stemning under indspilninger med masser af grin, hvilket gør at vi får folk ud af deres comfortzone og om bag mikrofonen.

“Indspil en sang” for virksomheder, er en fantastisk mulighed for at skabe et godt og brugbart produkt – og at have det sjovt samtidigt.

Anders – jeres producer vil byde jer velkommen i hyggelige rammer. Her blive alle sat ind i hvad der skal ske og vi går derefter i gang med at indspille.

I sommerperioden er det muligt at benytte vores terrasse mens der indspilles.

Der bliver sat 60 min af til decideret indspilning. Vi deler jer ind i nogle grupper af 4 personer, som så synger omkvædet ind en del gange indtil det lyder som et kæmpe kor.

Når vi har brudt isen her, finder vi 1-2 solister som indsynger versene. Anders hjælper gerne til, hvis det skulle være nødvendigt.

Når sangen er indspillet, bruger vi 30 minutter på at redigere indspilningerne og få niveauerne på plads, så vi har et færdigt nummer.

Hvis det ønskes kan vi også brænde en CD med resultatet. Det færdige resultat sendes som MP3 inden i er ude af døren, så det kan afspilles med det samme.

Hvis I skal videre til andre aktiviteter har I dermed mulighed for at afspille nummeret, for at højne stemningen og sammenholdet på dagen.

KONTAKT OS

Har du brug for et tilbud til en konkret opgave, så anvend formularen herunder

Spørgsmål ?
Skriv eller ring til os

Strandgårdsvej 21
4600 Køge

71992316
book@lydstudiet.com