Indspil en sang – 1

Indspil en sang hos lydstudiet.com
I KØGE

POLTERABEND

Hurtige fakta vedr. en polterabend indspilning

 • 60 minutters varighed
 • 1300 kr op til 10 pers, 50 kr pr. person udover
 • MP3 sendes inden I er ude ad døren
 • Ønskes der en CD koster det 50 kr pr. CD

“Indspil en sang” er et sikkert hit på en polterabend, og her kan den kommende brud / brudgom blive musikstjerne for en dag.

Anders – jeres producer vil byde jer velkommen i hyggelige rammer. Her blive alle sat ind i hvad der skal ske og vi går derefter i gang med at indspille med hovedpersonen.

I sommerperioden er det muligt at benytte vores terrasse mens der indspilles.

Selve indspilningen foregår i højeste kvalitet og tager 50 minutter. Vi anbefaler at indspille 2 sange på de 50 min. Det lyder måske ikke af meget, men tiden går rigtigt hurtigt. De fleste er uvante med at stå foran en mikrofon, så der går hurtigt 5-10 min inden bruden / brudgommen slapper af og vi kan komme igang med indspilningen. Det vigtigste for os er at I får en oplevelse med højt humør og masser af god stemning, så er det knap så vigtigt om resultatet er godt nok til at blive udgivet på Spotify.

Når sangen er indspillet, bruger vi 10 min på redigering, så vi får det bedste fra de indspilninger vi har.

Hvis det ønskes kan vi også brænde en CD med resultatet. Det færdige resultat sendes som MP3 inden i er ude af døren, så det kan afspilles når I er videre rundt på jeres polterabend. Der er også en del der bruger sangen som en del af et indslag til brylluppet.

VIRKSOMHED

Hurtige fakta vedr. en sang indspilning for virksomheder

 • 90 minutters varighed
 • 4000 kr op til 12 personer.
 • MP3 sendes inden I er ude ad døren
 • CD inkluderet hvis den ønskes

“Indspil en sang” er en fed måde at ryste medarbejderne sammen på. Der er en afslappet stemning under indspilninger med masser af grin, hvilket gør at vi får folk ud af deres comfortzone og om bag mikrofonen.

“Indspil en sang” for virksomheder, er en fantastisk mulighed for at skabe et godt og brugbart produkt – og at have det sjovt samtidigt.

Anders – jeres producer vil byde jer velkommen i hyggelige rammer. Her blive alle sat ind i hvad der skal ske og vi går derefter i gang med at indspille.

I sommerperioden er det muligt at benytte vores terrasse mens der indspilles.

Der bliver sat 60 min af til decideret indspilning. Vi deler jer ind i nogle grupper af 4 personer, som så synger omkvædet ind en del gange indtil det lyder som et kæmpe kor.

Når vi har brudt isen her, finder vi 1-2 solister som indsynger versene. Anders hjælper gerne til, hvis det skulle være nødvendigt.

Når sangen er indspillet, bruger vi 30 minutter på at redigere indspilningerne og få niveauerne på plads, så vi har et færdigt nummer.

Hvis det ønskes kan vi også brænde en CD med resultatet. Det færdige resultat sendes som MP3 inden i er ude af døren, så det kan afspilles med det samme.

Hvis I skal videre til andre aktiviteter har I dermed mulighed for at afspille nummeret, for at højne stemningen og sammenholdet på dagen.

BØRNE FØDSELSDAG

Hurtige fakta vedr. en polterabend indspilning

 • 60 minutters varighed
 • 1300 kr op til 10 pers, 50 kr pr. person udover
 • MP3 sendes inden I er ude ad døren
 • Ønskes der en CD koster det 50 kr pr. CD

Gør børnefødselsdagen til et kæmpe hit, og få indspillet en valgfri sang i højeste kvalitet.

Det kan være en klassisk fødselsdagssang ellers er der mulighed for at indsynge fødselarens yndlingssang.

Måske vil barnet synge solo – med kor fra de øvrige gæster, eller måske skal det være en stor fællessang. Det er helt op til jer – og ikke mindst hovedpersonen.

I sommerperioden er det muligt at benytte vores terasse mens der indspilles.

Selve indspilningen foregår i højeste kvalitet og tager 50 minutter. Vi anbefaler at indspille 1 sang på de 50 min. Det lyder måske ikke af meget, men tiden går rigtigt hurtigt. De fleste er uvante med at stå foran en mikrofon, så der går hurtigt lidt tid inden børnene slapper af og vi kan komme i gang med indspilningen.

Når sangen er indspillet, bruger vi 10 min på redigering, så vi får det bedste fra de indspilninger vi har.

Hvis det ønskes kan vi også brænde en CD med resultatet. Det færdige resultat sendes som MP3 inden i er ude af døren.

Indspil en sang til børnefødselsdagen, og få stort og langvarigt minde som popstjerne for en dag.

Vi garanterer en god oplevelse, og ikke mindst et vellydende produkt!

KONTAKT OS