Indspil en sang – 1

Indspil en sang hos lydstudiet.com
I KØGE

VORES KUNDER ELSKER OS

Vi har udelukkende 5 stjernede anmeldelser på nettet

Vi håber vi kan føje dig til listen en dag

Indspilning af vokal

Vokalen er det vigtigste element i en sang. Det er den, der fanger os ved en sang. Vokalen skal formidle sangens budskab og formidle de følelser der er i sangen. 

At synge er en meget personlig ting, derfor ligger vi meget vægt på, at du føler dig tryg når du indspiller hos os. Vi sørger for en hyggelig stemning og at du ved det er helt ok at lave fejl, det gør alle, og det sker der ikke noget ved. Det er bare sådan man bliver bedre.

Når vokalerne er indspillet har vi mulighed for at redigere i dem, så evt. småsvipsere ift. ramme tonen rent og timing fixes, så du får et resultat du kan være stolt af.

Lyt til et par af vores eksempler på vokalindspilning her på siden, og bestil tid til indspilning af din vokal i dag.

  1. Vil du være min i nat 1:10
  2. Madrid 0:42

Professionel vokal med varme

Hos Lydstudiet.com har vi en af de bedste vokalmikrofoner på markedet, der sikrer at din vokalindspilning lyder så godt som overhovedet muligt. Mikrofonen – og din vokal, går igennem state-of-the-art udstyr, der varmer lyden med rør. Dette giver dig en professionel lyd på din vokal HVER GANG.

Vi har også mulighed for at rette toner og timing, hvis der er enkelte passager der driller, men det bedste er dog altid at komme så tæt på det ønskede resultat- så yderligere redigering ikke er nødvendig. 


KONTAKT OS

Har du brug for et tilbud til en konkret opgave, så anvend formularen herunder

Spørgsmål ?
Skriv eller ring til os

Strandgårdsvej 21
4600 Køge

71992316
book@lydstudiet.com