Lydbranding der gør din virksomhed letgenkendelig

En unik lyd profil, der styrker jeres brand

Hvorfor er lyddesign vigtigt for jeres brand?

Branding er blevet et hverdagsbegreb, men det er de færreste, som forstår tyngden af fænomenet. Branding defineret således ”at promovere et bestemt produkt eller firma ved hjælp af reklame og særpræget design”. Branding handler om at skabe en identitet på markedet, som gør, at forbrugerne kan skelne mellem virksomheder. I dag er branding blevet en essentiel del af en virksomheds positionering, når alle kæmper om at ligge top-of-mind hos forbrugerne, der skal prioritere deres rådighedsbeløb på den ene eller den anden udbyder. Dig eller din konkurrent. Denne adskillelse er vigtig, hvis man gerne vil have positive tal på bundlinjen og derfor begynder flere og flere at investere i fænomenet i alle perspektiver, størrelser og former.

Lydbranding har eksisteret længe, men først nu begynder virksomhederne at opdage nøjagtig hvor væsentlig en forskel denne type branding kan gøre. Opbygger man et stærkt lydbrand kan det leve videre i årtier, ja faktisk århundrede. Hvis din virksomhed har en bestemt lyd står den stærkere frem, sammenlignet med andre virksomheder, der kun bruger tid på at skabe visuel identitet gennem design. Design er vigtigt, men i dagens Danmark er der brug for mere, for at skille sig ud. Vi bliver hver eneste dag bombaderet med visuelle indtryk online, men de færreste gange eksponeres vi for et genkendeligt lydbrand. Det er en skam, fordi virksomhederne bruger uanede mængder af ressourcer på online markedsføring, som kun dækker over en enkelt sans, når de kan dække to samtidig. Vi er blevet særdeles dygtige til, underbevidst, at sortere visuel reklame fra når vi surfer rundt på internettet, men er der tilføjet lyd kan vi ikke undgå at lægge mærke til det.

Lydbranding er fremtiden indenfor markedsføring og der går ikke ret længe før dine konkurrenter undersøger emnet, så det er bare med at komme i gang.

KendingsmelodiER lavet af Lydstudiet.com

KONTAKT OS

Har du brug for et tilbud til en konkret opgave, så anvend formularen herunder

Spørgsmål ?
Skriv eller ring til os

Strandgårdsvej 21
4600 Køge

71992316
book@lydstudiet.com